U bent hier

Nieuw: themabundel Kerst

Wist je dat samen zingen een activiteit is waarbij mensen met dementie en familie opnieuw verbinding kunnen maken? Als het moeilijk wordt om je emoties onder woorden te brengen of als de woorden reeds zijn weggevallen, is het niet evident om contact te blijven maken. Via muziek kan er opnieuw verbinding gemaakt worden, daarom is samen zingen met personen met dementie zo waardevol! 

Themabundel rond kerstmuziek

December staat letterlijk voor de deur en wij verwarmen ons graag met deze eerste themabundel Kerst van De Stem van Ons Geheugen.

Met spotifylijst

Step into Christmas, Jingle Bells, Stille nacht, Alle dagen Kerstmis en Hoe leit dit kindeken… Het is maar een greep uit het repertoire van deze toffe samenzangbundel met 10 liedjes met akkoorden, gekoppeld aan een Spotifylijst. Deze bundel werd ontwikkeld voor en door personen met dementie en bevat kerstliederen uit de oudere en recentere doos.

Te koop in de webshop

De bundel is te koop aan de spotprijs van 5 euro in onze webshop! Dompel je helemaal onder in de kerstsfeer met deze fijne bundel en maak er een warm samenzijn van!

Bestel hier de themabundel kerst

Meer info nodig? 

Aarzel niet om te mailen of te bellen: lise.polfliet [at] koorenstem.be, 03 237 96 43

Terug naar boven