U bent hier

Nieuwe liedbundel 'Dag Vreemde Man'

Dag Vreemde Man is een verzameling met 13 arrangementen uit het Nederlandstalige pop- en kleinkunstrepertoire. Chris Carlier bewerkte de nummers voor 4-stemmig gemengd koor met een eenvoudige pianobegeleiding.

Na het succes van de liedbundel Gelukkig Zijn gaan we op eenzelfde elan verder met de opvolger Dag Vreemde Man. Deze liedbundel omvat nieuwe arrangementen van 11 liederen uit Nederlandstalig repertoire kleinkunst en popsongs.  De bewerkingen voor 4-stemmig gemengd koor zijn zeer toegankelijk en voorzien van een eenvoudige pianobegeleiding. Een greep uit de titels: Laat me (Ramses Shaffy), Zoutelande (Blof en Geike Arnaert), Gelukkig zijn (Raymond Van het Groenewoud), Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij) en de titelsong Dag Vreemde Man van Ann Christy. 

Meer info

'Dag Vreemde Man' is een voorstelling van Theater van A tot Z, Koor&Stem is partner voor uitgave van de liedbundel. De bundel is beschikbaar in onze webshop aan €15 per stuk. In kooroplage vanaf 12 exemplaren kost de bundel €8 per stuk.

Naar webshop

Terug naar boven