U bent hier

Nieuwe oproep bovenlokale cultuurprojecten

Amateurkunsten

Een nieuwe oproep voor projectsubsidies voor bovenlokale cultuurprojecten binnen het decreet bovenlokaal cultuurwerk komt er aan. Aanvraagdossiers moeten uiterlijk tegen 15 november via KIOSK ingediend worden bij de Vlaamse overheid. Er zijn biovendien voorafgaand verschillende workshops en infosessies gepland dit najaar.

Vlaanderen stimuleert de bovenlokale cultuurpraktijk met projectsubsidies via het decreet bovenlokale cultuurwerking. Deze subsidies bieden je de kans om met jouw cultuurpraktijk buiten de gemeentelijntjes te kleuren. Om vanuit cultuur bruggen te bouwen naar onderwijs, welzijn, economie ... 

Workshopreeks september 

Dit najaar organiseert het Steunpunt voor Bovenlokale Cultuur een nieuwe workshopreeks. Op het programma toelichting bij het subsidiereglement en de voorwaarden, kennismaking met het begrippenkader & de functies, het gebruik van een nieuwe (digitale) toolkit om jouw projectidee uit te werken.

Op 15 november 2019 is de eerstkomende deadline om een projectsubsidie aan te vragen. Ideaal dus om in september of oktober je licht te gaan opsteken op een van deze workshops. 

Info over het reglement
kalender en inschrijven

Koren krijgen zo meer inzicht in wat het nieuwe decreet concreet voor hen kan betekenen.

Infosessie Koor&Stem Antwerpen

Maar ook bij Koor&Stem Antwerpen kan je je licht komen opsteken: op 5 november in Antwerpen. Tijdens deze interactieve avondsessie gaan enkele experts aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek.  Koren krijgen zo meer inzicht in wat het nieuwe decreet concreet voor hen kan betekenen! Met Peter Somers (moderator), Davy De Laeter (vzw-kliniek), Elke Verhaegen (De Federatie), André Buysse (koor Jurant), Koenraad De Meulder (Koor&Stem), Inge Sykora (Korengroep Caloroso)

Meer info en inschrijven

 

 

 

 

Aanvraagdossiers uiterlijk tegen 15 november in te dienen bij de Vlaamse overheid. Verschillende workshops en infosessies gepland dit najaar.
Terug naar boven