U bent hier

Online editie van Singing Brussels Celebration

Festival

De wereld heeft nood aan een dosis positieve energie. Zing en laat je stem horen tijdens deze nieuwe – behoorlijk speciale – editie van Singing Brussels Celebration. Op 7 juni nodigen BOZAR en Koor&Stem je uit om online deel te nemen aan verschillende workshops, o.a. over zingen, ritme en ademtechnieken.

Onze doelstelling: met elkaar in contact blijven, ondanks de afstand. Iedereen is welkom op de workshops, zowel amateurs als professionele zangers. Na afloop worden de filmpjes van de workshops ook op YouTube en hier op onze website geplaatst.

Duid alvast aan in je agenda: zondag 7 juni van 13:00 tot 20:00 uur, Singing Brussels Celebration Goes (Facebook) Live. Op het programma: Voice & Physique van Panda van Proosdij, Afrikaanse en Aboriginal liedjes met Anita d'Aulne, Beatbox met FootboxG en natuurlijk een workshop met Paul Smith en Voces8. 

Als orgelpunt van de dag nodigen we iedereen uit mee te doen met onze actie Live, Love, Sing! om 20.05 uur stipt. Het principe is eenvoudig: stem je radio af op een VRT-radio en bij de begintonen van Here Comes The Sun van The Beatles ga je aan je raam of aan je voordeur staan en zing je voor de buren.

Hier meer info

Als orgelpunt van de dag nodigen we iedereen uit mee te doen met onze actie Live, Love, Sing!

Terug naar boven