U bent hier

Ontdek deze zomer de rijkdom van contrapunt!

Contrapunt of het verweven van verschillende stemmen tot een klinkend geheel. Het is geen alledaags begrip, maar wel onlosmakelijk verbonden met de muziek van de middeleeuwen en de renaissance – dé corebusiness van Laus Polyphoniae, het festival van AMUZ.

CONTRAPUNT van het leven is de ideale editie om van 19 tot en met 28 augustus een genre als polyfonie in al zijn rijkdom te verkennen: van zevenstemmige motetten, vierstemmige Italiaanse madrigalen tot hemelse twaalfstemmige composities. Niet alleen het vakmanschap van zowel componisten als ensembles staat centraal, Laus Polyphoniae wil deze zomer ook de de nadruk leggen op de verbinding tussen polyfonie en de menselijke emoties - toen en nu.

Aanbod leden Koor&Stem

Speciaal voor leden van Koor&Stem selecteerde Laus Polyphoniae drie vocale parels. Leden van Koor&Stem genieten van een korting van 25% op de standaardprijs voor de concerten van La Grande Chapelle, Cinquecento en Huelgas Ensemble. Hieronder meer info!

La Grande Chapelle

La Capilla Flamenca Meer info
Donderdag 25 augustus, 20:00, Sint-Andrieskerk 

Cinquecento 

Heinrich Isaac Meer info
Vrijdag 26 augustus, 22u15, Sint-Pauluskerk 

Huelgas ensemble

O florens rosa Meer info
Zaterdag 27 augustus, 22u15, Sint-Pauluskerk 

Reserveer nu je tickets met vermelding van de vouchercode ‘KOOR&CONTRAPUNT’ in het betaalscherm. De actie geldt zolang de voorraad strekt bij aankoop van een ticket in rang 1.  

Ga naar amuz.be

 

Terug naar boven