U bent hier

Op 26 oktober zijn we allemaal Zot van Bach

Ook dit jaar is er weer een editie van Iedereen Klassiek in Brugge, op zaterdag 26 oktober. Een organisatie van Klara en Concertgebouw Brugge en goed voor zowat 20 concerten die gratis worden aangeboden in het Concertgebouw en in heel de stad. Zangers worden uitgenodigd om deel te nemen aan twee projecten.

Zalig zij die samen zingen! Iedereen Klassiek start de dag geheel volgens de traditie met een keur aan krokante koralen. Warm alvast jouw stem op voor een Bachcantate à la carte. Met recitatieven, aria’s en vijf koralen om mee te zingen, geplukt uit de zes eerdere edities van Zot van Bach. Ondersteund door vocale en muzikale solisten vullen doorgewinterde koorzangers, individuele zangers en voorzichtig meeneuriënde of luisterende liefhebbers de Concertzaal met de mooiste koralen. Concertgebouw Brugge wordt heel even de Thomaskirche in Leipzig. 

Noteer alvast: zaterdag 26 oktober 2019 en kom alleen of nog liever met heel je koor naar de concertzaal in het Concertgebouw Brugge. Schrijf u nu in en kom langs! Deze actieve en unieke concertbeleving is bedoeld voor koorzangers, individuele zangers en luisterende liefhebbers.

klara.be

Inschrijven, partituren en meer info op de website van Klara.

Op 26 oktober zijn we allemaal Zot van Bach
Terug naar boven