U bent hier

Op zoek naar vijf goede doelen

Voor het project Komt allen tezamen zoeken we 5 goede doelen (zorgorganisaties, vluchtelingeninitiatieven), waarvan de doelgroep mee kan zingen tijdens het (kerst)concert (dat hoeft niet lang te zien) van een koor op een leuke of unieke locatie.

Komt allen tezamen is een samenzangproject waarbij Koor&Stem haar aangesloten amateurkoren rond de kerstperiode aanmoedigt om samen te zingen. Dit jaar willen we een extra touch geven aan dit project en hopen we vijf goede doelen te selecteren die mee kunnen concerteren met een amateurkoor. De opbrengst van het concert wordt geschonken aan het goede doel.

Concreet zoeken we 5 goede doelen (zorgorganisaties, vluchtelingeninitiatieven), waarvan de doelgroep mee kan zingen tijdens het (kerst)concert (dat hoeft niet lang te zien) van een koor op een leuke of unieke locatie.

Ben jij een goed doel dat daarvoor in aanmerking komt of ken je iemand die bereid is om hieraan mee te werken, neem dan snel contact op met Koor&Stem via katrien.van.geystelen [at] koorenstem.be

Terug naar boven