U bent hier

Opleiding tot coach afgerond

Koor&Stem organiseerde een opleiding tot coach in het zingen met mensen met dementie. Het doel van deze opleiding was dat deze mensen vormingen kunnen geven aan mensen die willen zingen met personen met dementie.

De Stem van ons Geheugen
Ik zal je altijd horen

Onze cursisten kregen een basiskennis over dementie en we gingen dieper in op het belang van zingen, het hoe en het waarom. We verkenden samen met hen ook  verschillende mogelijkheden van contactkoren, het repertoire en (wat had je dan gedacht) we hebben samen gezongen. Natuurlijk kregen deze nieuwe coaches ook heel veel tips en tricks over hoe vlot te communiceren en te presenteren.

Vormingen

Koor&Stem organiseert jaarlijks verschillende vormingen en workshops. Sommige staan open voor iedereen maar we bieden ook vormingen op maat aan voor scholen, woonzorgcentra, zorgbedrijven, dementiepraatcafé's,...

Zo gauw het weer kan en mag zullen wij die vormingen weer live geven. Tot dan kun je ons contacteren om af te spreken of de vorming die je graag wil organiseren of bijwonen, ook online kan.

Ik zal je altijd horen en De Stem van ons Geheugen zijn projecten van Koor&Stem in samenwerking  met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, woon- en zorgcentrum Den Olm en HIK volwassenenonderwijs. Met dank aan onze partners de Vlaamse overheid – Participatiedecreet en Cera.

Koor&Stem organiseert een opleiding tot coach in het zingen met mensen met dementie.
Terug naar boven