U bent hier

Programmabrochure nu beschikbaar

We hebben ons aanbod 2017-18 gebundeld in een programmabrochure voor zangers, koorbesturen, dirigenten en iedereen die op een of andere manier met samen zingen bezig is.

We zetten ons dagelijks in om koren, zangers en dirigenten alle kansen te bieden om persoonlijk én samen te groeien. Dit alles wordt mogelijk dankzij de inzet en het enthousiasme van talloze vrijwilligers, die met een grote gedrevenheid koren bijstaan en activiteiten helpen organiseren, zoals koorontmoetingen of schoolzangdagen. In deze programmabrochure hebben we voor zangers, koorbesturen, dirigenten en iedereen die op een of andere manier met samen zingen bezig is, een aanbod verzameld van vormingen, evenementen, ontmoetingsgelegenheden en zoveel meer. Hopelijk ontmoeten we elkaar op één van deze activiteiten! 

oorzitters van de bij Koor&Stem aangesloten koren ontvingen al een exemplaar, onze abonnees van Stemband magazine krijgen de brochure begin oktober in de bus. Maar eveneens op vraag bij ons verkrijgbaar via info [at] koorenstem.be.

Lees of download op issuu

Terug naar boven