U bent hier

Resultaten bevraging Cultuurcontentement

Amateurkunsten

Meer dan 5.500 cultuurliefhebbers uit alle hoeken van Vlaanderen lieten zich recent uit over hun beleving, appreciatie en verwachtingen op vlak van cultuur binnen de eigen gemeente.

Op die manier beschikken we over een actuele set indicaties van wat beter kan en waar lokale besturen in de toekomst extra op kunnen inzetten. Benieuwd naar de resultaten?  Kom dan op 13 maart 2018 naar De Schelp van het Vlaams Parlement.

De langverwachte resultaten worden toegelicht door Ignance Glorieux (VUB) waarop aansluitend de minister van Cultuur Sven Gatz 11 gemeenten in de bloemetjes zet. Immers, elke gemeente met meer dan 100 respondenten krijgt automatisch een rapportje op maat. Dit geeft ze uniek inzicht in de mening van hun inwoners op het cultuurbeleid.

We sluiten de namiddag af met een glas in de hand, aan verschillende thematafels (gelinkt aan het rapport). Graag klinken we samen op de resultaten!

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.

Op www.cultuurcontentement.be vind je de laatste stand van zaken en informatie. Deze bevraging was een initiatief van zes sectororganisaties, waaronder het Forum voor Amateurkunsten, die elke dag ijveren voor een werkbare cultuursector. Zij doen dit door te wegen op wetgeving en door het ondersteunen van culturele organisaties en instellingen.

Benieuwd? Kom dan op 13 maart naar De Schelp van het Vlaams Parlement.
Terug naar boven