U bent hier

Save the date: Singing Brussels op 19 juni

Podiumkans

Singing Brussels trekt dit jaar de straten van de stad in. Verschillende koren zingen in de straten. Een aantal koren nemen deel aan een zeer uitgebreid voortraject.

Voor het voortraject worden er 6 koren gezocht, waarvan 2 uit Vlaanderen. Aan de hand van een workshop voor de dirigent en allerlei webinars en tutorials, bereid je je voor op een concert op zondag 19 juni in de late namiddag. De koren moeten bereid zijn om 3 nummers (gebaseerd op de Marokkaanse Chaabi-traditie van Laïla Amezian en de arrangementen van Olivier Thomas) te ontdekken en in te studeren. De zangtijd voor koren tijdens het concert zal ongeveer 20 minuten zijn. 

Korenparcours

Deze koren, maar ook andere koren die geïnteresseerd zijn, kunnen hun eigen muziek brengen in de straten van Brussel op 19 juni, en een lied meezingen tijdens het slotconcert.

Wil je je alvast kandidaat stellen of heb je interesse en wil je rechtsreeks op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje naar Valerie Konings.  (valerie.konings [at] koorenstem.be). 

Lees meer over Singing Brussels

Terug naar boven