U bent hier

Singing Brussels dit jaar een hele maand lang!

Festival

Singing Brussels Celebration is een vaste waarde in de agenda van elke liefhebber van koormuziek en positieve vibes. Laat je stem horen tijdens deze bijzondere editie van Singing Brussels. Dit jaar namelijk geen weekend, maar een hele maand vol workshops en inspiratie!

Van 8 mei tot 6 juni kan je deelnemen aan verschillende workshops en ateliers waarin de stem en het lichaam centraal staan. Doe mee en voel de vibrerende kracht van body drumming, kom tot rust met een workshop klankyoga, hernieuw je energie met een workshop stepping en ervaar nog veel meer. Het maakt niet uit of je een doorwinterde zanger bent, of slechts af en toe neuriet tijdens de afwas. Iedereen kan deelnemen en krijgt de kans zijn/ haar stem te (her)ontdekken. 

Het programma en de inschrijvingslinks zullen vanaf 12 april beschikbaar zijn. Wat al wel zeker is, is dat er online workshops zullen plaatsvinden en dat er daarnaast (indien mogelijk uiteraard) ateliers in real live georganiseerd zullen worden. En Paul Smith van VOCES8 zal ook dit jaar zeker niet ontbreken! 

Het programma wordt op 12 april bekend gemaakt.

Terug naar boven