U bent hier

Solidaire prijzen en werken met de UiTPAS

Koor&Stem vzw

Koor&Stem kiest voor een solidair prijzenbeleid: sinds januari 2023 betaalt de deelnemer wat hij zelf kan betalen. Bovendien worden we bovenlokale partner van UiTPAS.

Solidaire prijzen

Koor&Stem kiest voor een solidair prijzenbeleid: Vanaf januari 2023 betaalt de deelnemer wat hij zelf kan betalen. Uiteraard blijven het standaardtarief en het ledentarief bewaard, maar daarnaast introduceren we ook een verminderd tarief en een plustarief. De huidige kortingsformules verwijzen immers vaak naar een afbakening in leeftijd - min 18, 65 plus -  terwijl dat helemaal geen indicatie hoeft te betekenen voor je financiële draagkracht.

Dankzij het solidair prijzenbeleid geven kapitaalkrachtige deelnemers die dat wensen deelnemers met minder middelen een duwtje in de rug. Zo hopen we onze activiteiten voor iedereen betaalbaar te houden!

Meer weten

Samenwerking met UiTPAS

Maar er is meer. We werken nu ook structureel samen met UiTPAS, dé voordeelkaart voor vrijetijdsbesteding. Op onze activiteiten kan je dan punten sparen in ruil voor voordelen zoals kortingen op onze online webshop, een drankje op een activiteit .... 
Die samenwerking resulteert bovendien in ons vijfde tarief - het UiTPAS-tarief - waardoor UitPAShouders met kansentarief aan 20% van de kostprijs kunnen deelnemen aan Koor&Stem-activiteiten.

Terug naar boven