U bent hier

Ticketverkoop openingsceremonie van start

De openingsceremonie van de World Choir Games 2020 op zondagavond 5 juli in het Antwerpse Sportpaleis mag je niet missen! 

Het wordt een uniek concert, een rollercoaster doorheen een half millennium aan muziek van Vlaamse componisten: van Josquin des Prez over Peter Benoit tot Vic Nees, van Bluesette over Ik Hou van U tot Alors on ‘Chante’.

Op die avond zal koorzang in al zijn facetten schitteren, intiem met één enkele stem, gepassioneerd met het Vlaamse Radiokoor of volle bak met de meer dan 10.000 zangers uit alle windstreken samen. En als je wil kan je ook zelf meezingen met onze ‘official song’ Listen van Kurt Bikkembergs. 

Korenzangers die deelnemen aan het eerste deel van de World Choir Games 2020 zijn sowieso uitgenodigd op de Openingsceremonie en hoeven geen tickets te bestellen. Aan alle anderen: niet twijfelen, bestel nu meteen je tickets zodat je dit spektakel niet hoeft te missen.

Praktisch

5 juli 2020, 19.30 u.
Sportpaleis Antwerpen
Zitplaatsen aan € 39,  € 50 en € 61 per persoon
Staanplaatsen aan € 19,94 per persoon


Koop tickets

De openingsceremonie van de World Choir Games 2020 op zondagavond 5 juli in het Antwerpse Sportpaleis mag je niet missen! Tickets nu al beschikbaar.
Terug naar boven