U bent hier

Tournée Vocale met het VRK

Koorwereld

Het Vlaams Radio Koor lanceert Tournée Vocale, een concertprogramma waarmee ze eind juni touren en waarvan we de setlist zelf kunnen samenstellen. Je kan stemmen op jouw favoriete werken tot 1 mei 2019. Doen!

Hier stemmen

Het Vlaams Radio Koor behoort tot de Europese top, geroemd om zijn authentieke interpretaties, met één duidelijke focus: muziek brengen die het publiek raakt. En het is dat publiek dat voor dit programma aan het stuur zit. Ze putten uit een breed repertoire, met bekende klassiekers en meer recente parels, met ingetogen ontroering of uitbundig gejubel, maar steeds met de stem centraal. 

Onderaan deze pagina kan je de Spotify afspeellijst beluisteren. Wij ontdekten alvast Hampstead Heath van Maarten Van Ingelgem uit Onvoltooid Landschap, maar ook muzikale parels als Never Pain to Tell Thy Love van Kurt Bikkembergs, De Profundis van Vic Nees, Let down the bars van Roland Coryn, War van Piet J. Swerts, Ave Maria van Rudi Tas en Baju oljenku maju van Raymond Schroyens. Al deze werken verdienen een plaatsje op het programma. (hint!)

Concerten

Woensdag 5 juni 2019, Leuven, Predikherenkerk
Donderdag 6 juni 2019, Brugge, Concertgebouw
Vrijdag 7 juni 2019, Brussel, Flagey
Zaterdag 8 juni 2019, Lier, Jezuïetenkerk

Het Vlaams Radio Koor trakteert, met een vocale jukebox: stem jouw favoriete werk in de playlist!
Terug naar boven