U bent hier

Tweede editie Koor&Stem festival trekt naar Puurs

Podiumkans

De tweede editie van het Koor&Stem festival vindt plaats op 28 en 29 oktober 2023 in cc Binder in Puurs. Het is een open editie voor alle genres en bezettingen. Als je als koor inschrijft kan je deelnemen aan de presentatieconcerten, workshops en meer.

Deze editie richt zich niet op een specifieke doelgroep, dus alle soorten koren zijn welkom! Als je als koor inschrijft, krijg je een plaatsje op het hoofdpodium. Je treedt niet enkel op voor publiek en andere koren, maar ook voor ons panel van koorcoaches. Zij nodigen je later op de dag uit om met max 6 mensen van het koor te komen praten over het optreden.
Elke dag zijn er drie verschillende workshops, die meermaals doorgaan, zodat iedere zanger (ook die van deelnemende koren) de kans krijgt om zijn of haar eigen programma samen te stellen

Inschrijven als koor

Inschrijven als koor kan nog tot zondag 23 april 2023. Individuele deelname kan later via ticketverkoop. Het festival loopt over twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023. Als koor kies je op welke van de twee dagen je deelneemt.

Meer info & inschrijven
 

De eerste editie van het Koor&Stem festival vond najaar 2022 plaats in cc Den Egger in Scherpenheuvel-Zichem en richtte zich specifiek op zangers lichte muziek: pop, show, jazz, close harmony. Proef hier van de sfeer in de aftermovie.

Terug naar boven