U bent hier

Vacature beleidsmedewerker communicatie

Koor&Stem vzw

Koor&Stem zoekt een halftijdse beleidsmedewerker communicatie (50%). Ben je gebeten door sociale media, word je warm van het vertellen van interessante verhalen en kan je dit allemaal mooi in een planning gieten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als beleidsmedewerker communicatie maak je deel uit van het beleidsteam communicatie. Dit team is verantwoordelijk voor de volledige communicatie van de organisatie en ondersteunt hierbij de andere beleidsteams die werken rond artistieke werking, scholenwerking, inclusie & welzijn, wetenschap & onderzoek en organisatie.

Enkele verantwoordelijkheden die op je wachten zijn de vertaling van een communicatiestrategie in een jaarlijks communicatieplan, het voeren van een contentplanning en een verdieping in de bestaande communicatiekanalen, met een bijzondere focus op de social media. Dat doe in een klein en dynamisch team waarin je veel ruimte krijgt voor je creativiteit, je flexibiliteit en je out-of-the box-denken. 

Ga je ervoor?

Super! Vertel ons dan waarom je bij ons wil werken en bezorg je motivatie en CV per mail aan jeroen.keymeulen [at] koorenstem.be en dit tegen 11 juli 2022. Bekijk via de link hieronder de volledige vacature en vind meer info over de sollicitatieprocedure.

Terug naar boven