U bent hier

Vacatures World Choir Games 2020

Koor&Stem vzw

Koor&Stem werft aan voor de organisatie van het grootste koorevenement ooit in Vlaanderen: de World Choir Games 2020. Een uniek en gigantisch project waarvoor we dringend op zoek zijn naar vijf sterke, resultaatgerichte projectmanagers. Voor de organisatie van dit grote evenement wordt een tijdelijk team samengesteld.

De aanwervingen verlopen via Poolstok, het vroegere Jobpunt Vlaanderen. Voor uitgebreide functieomschrijvingen kan je terecht op www.poolstok.be en via de links verder op deze pagina. Solliciteren kan ook enkel online en uiterlijk tot 28 oktober 2018. Voor meer informatie kan je mailen naar wcg [at] poolstok.be.

De World Choir Games (WCG), de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 5 tot en met 15 juli 2020 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 500 koren uit de hele wereld en 18.000 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen. Voorafgaand aan de World Choir Games kunnen de Vlaamse koren meedoen aan een hele reeks artistieke trajecten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op hun deelname aan dit unieke internationale evenement.

Over de WCG op onze site
Ga naar wcg2020.com 

We zijn op zoek zijn naar vijf sterke, resultaatgerichte projectmanagers

Partnerships manager

Als partnerships manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van strategische samenwerkingsverbanden met commerciële en niet-commerciële partners voor de realisatie van het evenement, zowel op korte als op lange termijn. Je draagt de verantwoording voor een gastvrije en kwaliteitsvolle hospitality en service naar alle klanten. Je draagt de verantwoording voor alle protocollaire aangelegenheden in voorbereiding op en tijdens het evenement.

Vacature partnershipsmanager

Event operations manager

Als event operations manager heb je de volgende verantwoordelijkheden. Ontwikkelen van een strategie voor de realisatie van de verschillende onderdelen van het evenement (wedstrijden, concerten, parades, ceremonies, logistiek, enz.). De logistieke uitvoering en organisatie van het evenement coördineren en plannen, in samenwerking met partners. Instaan voor een in alle opzichten kwalitatief hoogstaande organisatie van het evenement en een positieve bezoekersbeleving.

VAcature event operations manager

Workforce / HR manager

Je definieert het personeelsbeleid en –beheer en het vrijwilligersbeleid binnen de projectorganisatie en je bent verantwoordelijk voor de toepassing ervan. Je bent verantwoordelijk voor de efficiënte afstemming van werkzaamheden en goede werksfeer in het project. Je bent verantwoordelijk voor de juiste toepassing van wetten en regels voor de arbeidsomstandigheden en -verhoudingen.

Vacature workforce / HR manager

Marketing manager

Als marketing manager draag je bij aan de uitwerking van een marketing en communicatiestrategie ter promotie van de World Choir Games 2020. Je onderhoudt nauwe contacten met alle relevante publieke en private partners in functie van de uitwerking, implementatie en opvolging van een communicatiestrategie voor de World Choir Games 2020. Je werkt voorstellen uit van publieks- en marketingcampagnes. Je onderhoudt nauwe contacten met Interkultur in verband met de uitwerking van een internationaal marketingplan.

Vacature marketing manager

Finance manager

Als finance manager ben je verantwoordelijk voor het financiële beheer, het aankoopbeleid en de juridische aspecten van het project World Choir Games 2020 in Vlaanderen. Je werkt volgens de strategische keuzes van de Games Director en de stuurgroep (Steering Committee) van het project. Je bent verantwoordelijk voor de correcte rapportering aan het financieel controlecomité  (Audit Committee) voor wat betreft de controle van het projectbudget. Je werkt volgens de nationale en internationale reglementeringen.

Vacature finance manager

World Choir Games 2020 - Official Trailer

De World Choir Games 2020 in Vlaanderen is een project van EventFlanders, een samenwerking van Toerisme Vlaanderen, Departement Cultuur, Jeugd en Media, Departement Buitenlandse Zaken en Sport Vlaanderen. Het project wordt gecoördineerd door Koor&Stem, de Vlaamse amateurkunstenorganisatie voor vocale muziek. Verder maken de steden Antwerpen en Gent, de twee gaststeden voor de World Choir Games 2020, deel uit van de organisatie. Voor de realisatie van de World Choir Games 2020 werken de Vlaamse partners zeer nauw samen met Interkultur, de organisatie achter de World Choir Games.
We werven aan voor de organisatie van het grootste koorevenement ooit in Vlaanderen!
Terug naar boven