U bent hier

Voces8 en BEvocaL samen in BOZAR

Koorwereld

Op woensdag 2 oktober concerteren Voces8 en BEvocaL samen in BOZAR. Een internationaal gelauwerd ensemble uit het Verenigd Koninkrijk én het jonge Belgisch Nationale Jeugdkoor samen op het podium? Dat belooft een zeer interessante en dynamische kruisbestuiving te worden.

De samenwerking ontstond naar aanleiding van Singing Brussels 2018, toen Paul Smith (Voces8) enkele workshops gaf in het pas opgerichte BEvocaL ter voorbereiding op het slotconcert van Singing Brussels. Meer dan een jaar later brengen Voces8 en BEvocaL samen een concert, elk met hun eigen repertoire, maar ook in dialoog met elkaar. Op Singing
Brussels 2019 brachten ze al een voorsmaakje met het adembenemende Caledonia (Alan Roberts en Dougie MacLean; arr. Morgan) en het minimalistische Bi Ba Bo (Simeon ten Holt).
Op 2 oktober wordt de muzikale samenwerking uitgebreid met enkele werken voor dubbelkoor, naast een eigen programma van zowel Voces8 als BEvocaL. Ze brengen een divers programma met o.a. muziek van Victoria, Britten, Dove en traditionals.

hier tickets

Op woensdag 2 oktober concerteren Voces8 en BEvocaL samen in BOZAR. Dat wordt een zeer interessante en dynamische kruisbestuiving!
Terug naar boven