U bent hier

Vrijwilligen voor Singing Brussels?

De vijfde editie van het Singing Brussels Celebration Weekend staat voor de deur. Op 4 en 5 mei 2018, staat samen zingen in de kijker met een weekend vol concerten en ateliers. Heb je zin om mee te bouwen aan een zingend Brussel? Word dan vrijwilliger op zondag 5 mei 2019 en help ons dit feestelijk gebeuren mee in goede banen te leiden!

Meer weten over dit project?

Singing Brussels

Zaterdag 4 mei sluiten een zeshonderdtal leerlingen van Brusselse basisscholen het internationale muziekproject Cantania af met twee gratis slotconcerten. Op zondag 5 mei brengen 30 koren uit heel België hun mooiste repertoire. Deze twee feestelijke dagen sluiten zich af met het groot participatief concert in de Henry Le Boeuf zaal, door het vocale ensemble Voces 8, o.l.v. de enthousiaste Britse dirigent Paul Smith. We zoeken enthousiastelingen voor volgende taken:

  • onthaal en informatie van de zangers en van het publiek
  • begeleiding van de groep doorheen de dag (loge, catering, repetitie, concert…) en contactpersoon van het koor
  • assistent(e) zaalverantwoordelijke: voorbereiding van de zaal, ontvangst artiesten en publiek)
  • meehelpen bij de catering voor de koorleden

Je wordt verwend met catering, drankbonnetjes en een concertticket in BOZAR. Een unieke gelegenheid ook om kennis te maken met de werking van het festival van binnenuit, in samenwerking met de BOZAR-team. Gelieve alvast zondag 5 mei tussen 10u en 19 u te blokkeren in jullie agenda’s!

Interesse?

Om het gebouw en ook het team te leren kennen, wordt er een voorbereidende infosessie gepland op donderdag 25 april, van 18u00 tot 20u. Gelieve deze datum alvast te noteren!

Voor meer info kan je terecht bij stefaan.guilliams [at] bozar.be.

Aanmelden

 

 

Blokkeer maar alvast zondag 5 mei tussen 10.00 en 19.00 u. in jullie agenda’s!
Terug naar boven