U bent hier

Vrijwilliger communicatie gezocht

Voor de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen zijn we op zoek naar een jonge kracht met feeling voor sociale media en redactiewerk en een passie voor koormuziek.

De Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen (IKV) is een koorwedstrijd met koren van over de hele wereld. Na een screening vooraf kunnen koren aan de wedstrijd deelnemen in het weekend van 4-6 oktober 2019. De wedstrijden staan open voor publiek en zijn een unieke opportuniteit in Vlaanderen om degelijke buitenlandse koren aan het werk te zien naast sterke koren van eigen bodem. Koor&Stem ondersteunt het initiatief.

Meer info: www.ikv-maasmechelen.be

Wij zoeken een jonge kracht met feeling voor sociale media en redactiewerk. Voeling met of grote interesse in de koorwereld is een voordeel. Het is ook een plus als je uit de omgeving van Genk bent, gezien de wedstrijd en alle vergaderingen daar plaatsvinden.

  • i.s.m. de redactie en webverantwoordelijke van Koor&Stem schrijf je teksten voor een nieuwe website 
  • met input van je collega's van IKV zorg je voor een regelmatige 'voeding' van de sociale media over de koorwedstrijd en hou je de website up-to-date.
  • je komt terecht in het team van gedreven en ervaren vrijwilligers van IKV 
  • je krijgt tegelijk de kans samen te werken met het professionele team van communicatiemedewerkers van Koor&Stem
  • je kunt zowel de organisatie van de wedstrijd als de wedstrijd zelf van op de eerste rij meemaken
  • de invulling van de opdracht is heel flexibel, niet gebonden aan werkuren en kan grotendeels thuis worden uitgevoerd (op vergaderingen na)

Interesse?

Reageren voor: 20/09/2018
Stuur een mailtje met een korte cv en motivatie naar koenraad.de.meulder [at] koorenstem.be

 

Vocaal ensemble Canta Volare tijdens de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2017. Foto Carine Van Gerven