U bent hier

We zijn verhuisd!

Koor&Stem vzw

Voor we ons volgt op Facebook kwam dit niet als een verrassing: momenteel bereiden we de verhuis voor van onze kantoren en bibliotheek naar een andere locatie, de Pater Pirestraat 50 te 2018 Antwerpen. We verhuizen op donderdag 4 en vrijdag 5 april.

Tijdens die dagen zijn we dus niet bereikbaar. Vanaf maandagmiddag 8 april staan we opnieuw (telefonisch) voor jou klaar! We ruilen het Huis voor de Amateurkunsten in het centrum van Antwerpen in voor 't Groen Kwartier in Berchem, waar de Pater Pirestraat deel van uitmaakt. Het nieuwe kantoor van Koor&Stem ligt in de autoluwe zone van ‘t Groen Kwartier (het vroegere militaire hospitaal), dichtbij de ingang via de Lange Leemstraat en aan het Hospitaalplein. Dat is op wandelafstand van Berchem Station!

hospitaalplein op Google maps

Toegang tot onze bibliotheek

Vooral het verhuizen van een bibliotheek betekent héél wat werk. Tussen maandag 18 maart en maandag 15 april kunnen we helaas geen repertoirevragen behandelen of ontleningen doen. Wél kan je zelf via onze online bib kijken wat er in onze bibliotheek te vinden is. Na 15 april helpen onze bibmedewerkers je met plezier verder op de nieuwe locatie. Tot dan en dank voor jullie begrip!

Nieuw adres vanaf 8 april 2019

Koor&Stem vzw
Pater Pirestraat 50
2018 Antwerpen

Terug naar boven