U bent hier

Welkom op onze nieuwe website

Jawel, we zitten in het nieuw en we stralen! Met een nieuwe website, een fris, nieuw logo en een bijpassende huisstijl. Ontdek hier het aanbod van Koor&Stem en maak kennis met de vele koren actief in Vlaanderen. 

Bijvoorbeeld via onze concertkalender, hét overzicht van koorconcerten in Vlaanderen. Een concert in het vooruitzicht? Plaats dan gauw een aankondiging via de UiTdatabank, dan duik je ook op in onze kalender. Misschien lichten we je concert wel uit op onze homepagina... En in onze zoekertjesrubriek kan je als koor op zoek naar een dirigent of zangers en ga je als zanger op zoek naar een koor. 

Check onze vormingskalender voor ons aanbod van het koorseizoen 2017-18, voor zangers, koorbesturen, dirigenten, leerkrachten en iedereen die graag samen zingt. Repertoiredagen, regionale ontmoetingsmomenten, zangweken, opleiding voor dirigenten, ...   je vindt het er allemaal, en in héél Vlaanderen. Onze webshop blijft een vaste waarde en in deze rubriek krijg je zicht op onze diverse lopende projecten.

Een nieuwe start voor een site die aan vernieuwing toe was, en de komende maanden komen daar nog verschillende nieuwe functies bij om jullie te informeren en het koorleven in Vlaanderen meer zichtbaar te maken. Hopelijk ontmoeten we elkaar online, of op een van onze activiteiten in het écht. Want zingen, dat doen we samen!

Foto: Koor Papillon © Pieter Bouckhout

Terug naar boven