U bent hier

Wim Opbrouck roept op tot vrede

Wim Opbrouck nodigt tientallen inspirerende artiesten uit naar het grootse slotevent van GoneWest op 25 augustus 2018 op de Grote Markt van Ieper. Ook de zingende bevolking van de Westhoek en haar koren worden op het podium uitgenodigd.

Kom genieten van twaalf uur (van 14u tot 2u),  non-stop concerten, inspirerende gedachtewisselingen, begeesterende lezingen, markante ontmoetingen. Maak een onverbloemd statement en eis samen met vrienden, kennissen en alle artiesten de Vrede! Bivakkeer op de Grote Markt van Ieper tot in de late uurtjes voor een betere wereld!

Om 17u krijgt de zingende bevolking van de Westhoek het podium met het lied ‘Nooit brengt een Oorlog Vrede’ 

Zing jij ook mee?

Om 17u krijgt de zingende bevolking van de Westhoek (koren, verenigingen, scholen, maar vanzelfsprekend ook individuelen die graag zingen) het podium met het lied ‘Nooit brengt een Oorlog Vrede’. Naar een originele versie van Wannes Van de Velde (Antwerpen, 29 april 1937 -  10 november 2008). Muzikale bewerking: Jan De Smet.

Neem je als koor deel,  dan kan je je via dit formulier inschrijven. Wat wordt er van je verwacht? Je studeert het lied vooraf in en je neemt deel aan de samenzang ‘Peace to the world’ op de Grote Markt  in Ieper op 25 augustus om 17u.

Hierbij de versie van Jan De Smet met koor en pdf met partituur voor de stemmen (zie bijlage). Alvast hartelijk dank om uw engagement met jouw deelname aan het slotconcert op te nemen, want nooit brengt een oorlog vrede! Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren:  peacetotheworld [at] west-vlaanderen.be

Zing jij ook mee?

Wim Opbrouck is curator van 'Peace to the world', een culturele vredesmanifestatie als slotakkoord van GoneWest, de herdenkingsinitiatieven van de Provincie West-Vlaanderen