U bent hier

Winter Vox

Podiumkans

Koren uit heel België kunnen optreden op Winterpret, de kerstmarkt van Brussel. Wie doet mee? Meld je dan snel aan voor 3 november!

Koren zullen de Kerstmarkt van de Stad Brussel ('Winterpret') opvrolijken. De bedoeling is een breed scala aan professionele en amateurgroepen bijeen te brengen en een podiumkans te biden tijdens de eindejaardperiode. 'Winterpret' wil koorzang een speciale plaats geven: zij geven gestalte aan een gevoel van samenhorigheid, gedeelde vreugde en diversiteit in de openbare ruimte. Het koor in het hart van de stad, in de omgeving van het Sint-Katelijneplein! Grotere ensembles zullen wellicht op het Beursplein zingen.

Alle muziekgenres zijn welkom: Christmas Carols, gospel, klassiek, regligieus en profaan, popmuziek, wereldmuziek enz. Een ‘kerstgevoel’ creëren is uiteraard wenselijk om aansluiting
te vinden bij het evenement.  Er is een beperkt geluidssysteem beschikbaar met 2 micro’s en 2 boxen. Indien je over instrumentale begeleiding beschikt, gelieve dit te preciseren en mee te brengen. A cappellakoren genieten wel de voorkeur voor dit project. Voor amateurkoren: optredens van max. 30 à 40 min. Voor professionele koren: optredens van maximaal 45 min. tot 1 uur.

De data zijn:

  • 25 en 26/11 in de namiddag
  • 02 en 03/12 in de namiddag
  • 09 en 10/12 in de namiddag
  • 16 en 17/12 in de namiddag (momentum ‘Kerstliederen’)
  • 23/12 in de namiddag en 24/12 in de ochtend

De selectie van de zanggroepen zal uiterlijk 13 november worden gecommuniceerd.  Uiterste indiendatum: 03 november 2017 om 12.00 u.

Hier aanmelden

Contact: Bérénice Derville - 02/318.64.68 - b.derville [at] bmeo.be

Koren uit heel België kunnen optreden op Winterpret, de kerstmarkt van Brussel. Wie doet mee? Meld je dan snel aan voor 5 november!
Terug naar boven