U bent hier

Workshops met Paul Smith online te volgen

Festival

Op zondag 10 mei kan je de derde workshop met Paul Smith live volgen via verschillende online kanalen. Later kan je deze onderaan deze pagina herbekijken. Deze onlinesessie is voor iedereen toegankelijk, dus niet enkel voor de mensen die zich eerder inschreven voor de workshop in BOZAR. 

De workshops ter voorbereiding van het participatief slotconcert op Singing Brussels waren oorspronkelijk gepland in BOZAR maar door de coronamaatregelen kan dit uiteraard niet ter plaatse.  Wees maar zeker dat de vlotte en toegankelijke aanpak van Paul Smith je ook van thuis uit zal overtuigen! 

Repeteer samen online met Paul Smith, leden van VOCES8, Apollo5 & de VOCES8 Scholars en maak kennis met een stukje muziek voor Singing Brussels 2020! De repetitie bestaat uit een opwarming gevolgd door het zingen van liedjes, zowel op gehoor als met partituren – voor elk wat wils! Paul Smith en zijn team zullen ook vol enthousiasme jullie prangende vragen beantwoorden.

Singing Brussels Celebration zou plaatsvinden op zondag 7 juni in BOZAR. Om evidente redenen zal dat helaas niet in de gebruikelijke vorm kunnen. Wél plannen we een hele dag lang online workshops, concerten en andere verrassingen rond het thema 'Live, Love, Sing'. Meer informatie

Praktisch

Zondag 26 april 2020 Facebook Live 15 uur, YouTube 16.15 uur
Zondag 10 mei 2020 Facebook Live 15 uur
Zondag 17 mei 2020 Facebook Live 15 uur


De workshop zullen telkens om 15.00u. plaatsvinden op de Facebookpagina's van Koor&Stem en BOZAR en zijn ook te (her)bekijken op YouTube en de playlist hieronder.

Paul Smith
Terug naar boven