U bent hier

Workshop met Paul Smith online te volgen

Zaterdag 21 maart kon je de workshop met Paul Smith live volgen via verschillende online kanalen, onderaan deze pagina te herbekijken. Deze onlinesessie is voor iedereen toegankelijk, dus niet enkel voor de mensen die zich eerder inschreven voor de workshop in BOZAR. 

Meer weten over Singing Brussels?

Singing Brussels

De eerste workshop ter voorbereiding van het participatief slotconcert op Singing Brussels was oorspronkelijk gepland in BOZAR maar door de coronamaatregelen kan dit uiteraard niet ter plaatse.  Wees maar zeker dat de vlotte en toegankelijke aanpak van Paul Smith je ook van thuis uit zal overtuigen! 

Repeteer samen online met Paul Smith, leden van VOCES8, Apollo5 & de VOCES8 Scholars en maak kennis met een stukje muziek voor Singing Brussels 2020! De repetitie bestaat uit een opwarming gevolgd door het zingen van liedjes, zowel op gehoor als met partituren – voor elk wat wils! Paul Smith en zijn team zullen ook vol enthousiasme jullie prangende vragen beantwoorden.

Herbekijken

Hier vind je de partituren en audiobestanden voor deze interactieve workshop.

Zin in zingen? Benieuwd hoe het eraan toe gaat? Deze workshop werd op zaterdag 21 maart van 15.00 tot 16.00 uur (onze tijd) uitgezonden op de sociale netwerken van Paul Smith en BOZAR (open voor iedereen). 

Paul Smith
Terug naar boven