U bent hier

Zangmoment op het Muntplein

Podiumkans

In het kader van het Orfeo & Majnun-project nodigt De Munt alle Belgische koren uit om deel te nemen aan een collectief zangmoment op 30 juni 2018.

In Orfeo & Majnun smelten de oude Griekse mythe van Orpheus & Eurydice samen met het bekende Midden-Oosterse liefdesverhaal van Layla & Majnun om er een nieuwe opera over liefde, verdriet en verlangen mee te vormen. De Munt nodigt alle Brusselaars uit om in veelzijdige workshops mee te werken aan de realisatie van dit project, dat in verschillende fases zal verlopen.

Een muziektheatervoorstelling en een openluchtstoet zijn het hoogtepunt van dit grootschalig participatief proces waarin zowel lokale als internationale professionele kunstenaars samen met lokale gemeenschappen een multidisciplinair verhaal vertellen over de mythe van Orpheus en Eurydice en over het liefdesverhaal van Leila en Majnun.

Moneim Adwan, Howard Moody en Dick van der Harst componeerden elk een nieuw werk. Kom deze drie nummers opvoeren en word zo actief deelnemer van dit uitzonderlijke muzikale evenement!

Orfeo & Majnun is een community opera van De Munt. Meer info
Zangmoment op het Muntplein op 30 juni 2018.  Deelnemen
Uiterste inschrijvingsdatum: 30 maart 2018

 

Terug naar boven