U bent hier

Zangworkshop voor kinderen en (groot)ouders

Zingen op school

Tom Johnson zingt met kinderen en hun (groot)ouders tijdens de Kunstendag voor kinderen in AMUZ op zondagmiddag 17 november. Gratis toegang, maar reserveren is noodzakelijk.

Zingen in een groep maakt niet alleen gelukkig, het is ook nog eens gezond. Wanneer men zingt, komen er endorfinen vrij. Deze stoffen werken pijnstillend en zorgen voor een geluksgevoel. Zingen werkt ontspannend én u krijgt er energie van. AMUZ nodigt kinderen met hun ouders uit om samen te komen zingen tijdens deze workshop. Er is geen voorkennis vereist, iedereen is welkom! De workshop wordt gegeven door Tom Johnson, met de medewerking van het Vlaams Radiokoor. Johnson is een jonge, bevlogen koordirigent van meerdere kinderkoren, die u ook kan kennen van het VRT-programma In koor. Met zijn enthousiasme krijgt hij zonder twijfel jou en jouw hele kroost aan het zingen!

Praktisch

Begin- en einduur: 14.00-16.30 (met pauze)
Leeftijd: We adviseren 6+ gezien de duur van de workshop, maar alle leeftijden zijn toegelaten. Deelnemers: De workshop is voor (groot)ouders of andere volwassenen en hun (klein)kinderen samen.
Prijs: Gratis, maar vooraf reserveren is noodzakelijk via onderstaande link. Als er op de dag zelf nog extra personen willen meekomen, is dit vanzelfsprekend geen enkel probleem.

Inschrijven

 

 

Terug naar boven