U bent hier

Zing jezelf naar een wereldrecord!

Zingen op school

Sint-Niklaas, dé stad van de Sint, gaat dit jaar voor het wereldrecord Sinterklaaszingen. De zoektocht naar geoefende stemmen en spontane zangers is dan ook gestart! Een unieke kans voor een mooie namiddag met jouw gezin, school, vriendengroep of koor, … in het gezelschap van Sinterklaas en zijn vele zwarte pieten.

Tijdens het vestigen van het wereldrecord valt er trouwens ook heel wat te beleven : samen Sinterklaasliedjes zingen tijdens een flitsende show met een echte live-band,  uitbundig spelen op het grootste speelplein van het land,  smullen van lekkere chocolade en kijken naar een spectaculaire en spraakmakende luchtact … voor het eerst exclusief te zien in België!
Nodig jouw koorvrienden, klasgenootjes en familieleden uit en maak van jezelf ook een wereldrecordhouder.

Afspraak op zondag 12 november op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Welkom vanaf 13 uur. Het einde is voorzien rond 16 uur. Aarzel niet en schrijf je vandaag nog gratis in via www.sinterklaaszingt.be Je krijgt van ons direct een mail terug met alle praktische info.

Excusief voor scholen, vertel het door aan leerkrachten!

WIN met je klas een gratis bezoek aan het Huis van de Sint op dinsdag 5 december, 10:30 uur! Laat je klas een Sinterklaaslied zingen uit de cd Liedjes uit de Stad van de Sint (verkrijgbaar via onze webshop en bij de Stadsdiensten van Sint-Niklaas), maak er een filmpje van en stuur het tegen maandag 20 november naar info [at] koorenstem.be. Op vrijdag 24 november onthullen we het winnende klasje.  Ga naar Doewap.be

Terug naar boven