U bent hier

Zingelong met Hans Primusz

Koorwereld

Begin 2020 trekt Hans Primusz met Zaterdag Zondag door Vlaanderen met ZINGELONG. Tijdens een twee uur durende workshop geniet je meerstemmig van de beste Nederlandstalige liedjes. Je maakt er kennis met muziek die volgend jaar onder andere ook op de openingsceremonie van de World Choir Games wordt gezongen. Stel jij jouw repetitielokaal open voor zo een workshop?

Kan jouw koor haar repetitieruimte (of andere locatie) éénmalig ter beschikking te stellen voor een workshop met Hans Primusz, dan mogen je bestuur en je dirigent gratis deelnemen aan deze workshop (max. 5 tickets).

Je kan je kandidaat stellen via www.zaterdagzondag.be/zingelong. Om het formulier vlot in te vullen hou je best het volgende bij de hand: gegevens van jullie contactpersoon, adresgegevens van je repetitieruimte, beschikbaarheid ruimte op repetitiedag en/of andere momenten in de week (jan-feb-maart 2020), max. aantal stoelen op deze locatie.

Zangers die deelnemen (buiten gratis tickets voor bestuur) betalen 18 euro tot 31 december 2019, daarna 26 euro. De prijs voor -26 en +65 zal steeds 15 euro zijn.

Alle deelnemers aan de workshop ontvangen achteraf een kortingcode voor de openingsceremonie van de World Choir Games op 5 juli 2020 (Sportpaleis Antwerpen)  én een Nekka-koorconcert op 5 of 6 september 2020 (deSingel Antwerpen).

Hans is nu op zoek naar repetitieruimtes en daar kan jij misschien bij helpen.

Zaterdag Zondag staat bekend om zijn pop-upkoren. Koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Ze laten zalen en pleinen volstromen met koren voor o.a. Bart Peeters K's Choice, Pieter Embrechts, Lady Linn... Zingen met passie is het belangrijkste, want samen zingen is magie. Sing together, share happiness. Dit initiatief heeft dan ook vervolg binnen de World Choir Games en de Nekka-concerten.

Gratis koorworkshop in ruil voor repetitieruimte

Terug naar boven