U bent hier

#zinginuwkot met Koor&Stem

Koor&Stem vzw

De coronacrisis heeft een enorme impact op de koorwereld. Repetities kunnen niet plaatsvinden, concerten werden geannuleerd. Echt samen zingen is iets dat we met z’n allen heel hard gaan missen de komende weken. Gelukkig zien we online al vele fijne initiatieven om dan toch virtueel samen te zingen. Onder de hashtag #zinginuwkot zal ook Koor&Stem jullie geregeld van thuis uit aan het zingen zetten.

Volg ons op Facebook

Elke week brengen we drie filmpjes om van thuis te kunnen zingen! Hou onze Facebookpagina goed in het oog. Op maandag richten we ons naar alle (koor)zangers met tips en tricks, op woensdag trakteren we de kinderen op een leuk en uitdagend muzikaal filmpje en op vrijdag inspireren we dirigenten. Toch een filmpje gemist? Geen nood, je vindt ze ook allemaal verzameld op onze website.

Voor een eerste filmpje, op maandag 30 maart, klopten we aan bij een van onze koorcoaches Kristel Lamerichs, gespecialiseerd in lichte koormuziek. Oefen en zing mee en krijg de Engelse 'th' in no-time onder de knie...

Wil je onze actie zichtbaar ondersteunen dan kan je hier op Facebook een het profielkader van Koor&Stem gebruiken. Ook Radio2 en VRTNWS pikten onze actie op!

Alle filmpjes

Terug naar boven