U bent hier

25 september 2022

Koor&Stem slaat opnieuw de handen in elkaar met verschillende lokale besturen om een muzikale wandeling uit te werken. Op zondag 25 september 2022 kan je in Duffel, Sint-Martens-Latem, Desselgem en Tienen de mooiste wandelplekjes ontdekken. Koren die wensen deel te nemen: meld je nu aan!

Trek je wandelschoenen aan

Trek op 25 september 2022 je wandelschoenen aan en kom langs koren die het beste van zichzelf geven.
In verschillende gemeentes over heel Vlaanderen stippelen we voor jou een muzikale route uit langs verschillende kooroptredens. Een win-win situatie voor koren én wandelaars: koren krijgen de kans om op te treden en wandelaars kunnen genieten van de muzikale klanken tijdens hun tocht!

Deelnemen als koor?

Wil je graag de muzikale ondersteuning tijdens de wandeling verzorgen en naar buiten treden als koor? Wees welkom! Voor onze wandelingen in Duffel, Sint-Martens-Latem, Desselgem (Waregem) en Tienen zoeken we nog koren die graag op een laagdrempelige en ongedwongen manier samen zingen. Je repertoire mag je dit jaar zelf samenstellen. Liefst een klassiek programma of mag het er bij jullie swingend aan toe gaan? Helemaal je eigen keuze! Begint het al te kriebelen? Vul het inschrijvingsformulier dan in!

Locaties

Fotoalbum

FAQ

Hoe stel ik me als koor kandidaat voor Gelukkig zijn?

Vul het inschrijvingsformulier hieronder in! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kan je een mailtje sturen naar Erik Demarbaix (erik.demarbaix [at] koorenstem.be).

Welke muziek zingt een koor tijdens een wandeling?

Je mag als koor zelf je programma samenstellen! Liever klassiek of swingt het de pan uit? Kies een repertoire van ongeveer 10 minuten waarin jij je goed voelt!

In welke gemeentes zullen Gelukkig zijn-wandelingen plaatsvinden?

We organiseren een wandeling in Duffel, Desselgem, Sint-Martens-Latem en Tienen!

Hoe lang duurt de wandeling?

Alle koren zingen van 13.30u tot 16.30u. De wandeling zelf is ongeveer 4 km lang. 

Waar vind ik de route van de wandeling?

We voorzien bewegwijzering in de verschillende gemeenten. Volg de pijltjes van Koor&Stem en ontdek de verschillende koren op je route.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier inschrijven

Wil je graag de muzikale ondersteuning tijdens de wandeling verzorgen en naar buiten treden als koor? Wees welkom! Vul het onderstaande inschrijvingsformulier dan meteen in! Deelname is gratis.

 
1 Begin 2 Contact 3 Inschrijving 4 Communicatie 5 Voltooid

Jouw koor

Is je koor aangesloten bij Koor&Stem?

Wist je dat er 1000 koren in Vlaanderen lid zijn van Koor&Stem? En lid worden kan al voor €90 per jaar per groep. Lees hier alles over de voordelen van het lidmaatschap. Meer info

Wat is de samenstelling van je groep?
Mag een indicatief cijfer zijn, exacte aantal kan later worden bijgesteld!
Terug naar boven