U bent hier

25 september 2022

Koor&Stem slaat opnieuw de handen in elkaar met verschillende lokale besturen om een muzikale wandeling uit te werken. Op zondag 25 september 2022 kan je in Duffel, Sint-Martens-Latem, Desselgem en Meise de mooiste wandelplekjes ontdekken. 

Trek op 25 september 2022 je wandelschoenen aan en kom langs koren die het beste van zichzelf geven.In verschillende gemeentes over heel Vlaanderen stippelen we voor jou een muzikale route uit langs verschillende kooroptredens. Een win-win situatie voor koren én wandelaars: koren krijgen de kans om op te treden en wandelaars kunnen genieten van de muzikale klanken tijdens hun tocht!
Omdat zingen voor iedereen is, zetten we dit jaar extra in op toegankelijkheid. De wandeling in Duffel werd uitgestippeld in samenspraak met een speciaal daarvoor ingerichte klankbordgroep met lokale, sociale spelers.

Lees verder

Locaties

Deelnemende koren

Na de succesvolle editie van vorig jaar lanceert Koor&Stem opnieuw de Gelukkig Zijn koorwandelingen. Ontdek een stukje Vlaanderen en laat je onderweg meeslepen door de prachtige koorklanken. 

Duffel

It takes 4
Fileepur

Wandeling van 3 km, vertrekken aan Kunstencentrum De Loods, rolstoelvriendelijkSint-Martens-Latem

Seicento  
Cum Gaudio
Brugs Mannenkoor
Cantate Domino – Cantabile 

Wandeling van 4 km

Desselgem

Laidos
La Gioia
Dameskoor Aimée Thonon
Qui vive

Wandeling van 4 kmMeise

Carminakoor &  jongerenkoor  
Fanfare De Eendracht & Muzikalowé
Marc van Hoorick (klarinet)
Koor De Meisekes

Wandeling van 3,5 km  

We zetten in op toegankelijkheid!

Omdat zingen voor iedereen is, zetten we dit jaar extra in op toegankelijkheid. De wandeling in Duffel werd uitgestippeld in samenspraak met een speciaal daarvoor ingerichte klankbordgroep met lokale, sociale spelers.

Deze wandeling is niet enkel volledig rolstoel- en buggytoegankelijk, ook rolstoelvriendelijke toiletten en voldoende rustplaatsen werden voorzien. De wandeling vindt plaats op het domein van UPC Duffel en kwam tot stand door meerdere lokale samenwerkingen, waaronder De Loods, de kapel van het klooster, het lokale dienstencentrum en organisaties die zich inzetten voor personen met een fysieke beperking of een psychische kwetsbaarheid. De wandeling start aan de parking van De Loods waar er parkeermogelijkheden zijn voor personen met een beperking.  

Fotoalbum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ

Hoe stel ik me als koor kandidaat voor Gelukkig zijn?

Vul het inschrijvingsformulier hieronder in! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kan je een mailtje sturen naar Erik Demarbaix (erik.demarbaix [at] koorenstem.be).

Welke muziek zingt een koor tijdens een wandeling?

Je mag als koor zelf je programma samenstellen! Liever klassiek of swingt het de pan uit? Kies een repertoire van ongeveer 10 minuten waarin jij je goed voelt!

In welke gemeentes zullen Gelukkig zijn-wandelingen plaatsvinden?

We organiseren een wandeling in Duffel, Desselgem, Sint-Martens-Latem en Meise!

Hoe lang duurt de wandeling?

Alle koren zingen van 13.30u tot 16.30u. De wandeling zelf is ongeveer 4 km lang. 

Waar vind ik de route van de wandeling?

We voorzien bewegwijzering in de verschillende gemeenten. Volg de pijltjes van Koor&Stem en ontdek de verschillende koren op je route.

Terug naar boven