U bent hier

De World Choir Games - het grootste koorevenement ter wereld - komt voor haar 11e editie naar Vlaanderen van 5 tot en met 15 juli 2020. Dat wordt een niet te missen thuismatch voor Vlaamse koren, maar ook een onvergetelijk evenement voor heel Vlaanderen. We ontvangen maar liefst 500 koren van over de hele wereld, waaronder enkele van de beste amateurkoren ter wereld, samen goed voor 20.000 buitenlandse gasten. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats in Antwerpen en Gent, maar heel Vlaanderen zal kunnen meegenieten van dit gigantische koorfeest.

Nieuwsgierig welke koren deelnemen? Tickets kopen? Programma in detail bekijken?

Ga naar wcg2020.be

Sponsors en partners maken het ons mogelijk om iedereen een ‘state of the art’ ervaring te bezorgen!
Informatie voor het publiek en individuele deelnemers: zelf meezingen, concerten beluisteren, prijsuitreikingen meemaken... Hier alle highlights en nieuwtjes!
Deelnemen als koor aan de World Choir Games 2020 in Vlaanderen. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe inschrijven voor de wedstrijden, coachings, vriendschapsconcerten e.a.
Steek je handen uit de mouwen! Een groot evenement als dit kan niet plaatsvinden zonder de bereidwillige inzet van heel veel vrijwilligers.
In januari 2020 al steekt Vlaanderen de KOORVLAM aan en die gaat een half jaar lang van hand naar hand, langs de warmste, mooiste en meest bijzondere zanginitiatieven.
Try-outmomenten in 2019-20 voor koren die deelnemen aan de competities van de World Choir Games in juli 2020.

blijf op de hoogte

Volg de World Choir Games Vlaanderen 2020 op Facebook, Instagram en YouTube

Brochures

In deze brochure krijg je alle details over de competitiestructuur, de verschillende categorieën, het reglement etc.

In deze brochure krijg je alle details over de deelnamemogelijkheden, een evenementenkalender, deelnamevoorwaarden, etc.

Recent nieuws

Terug naar boven