U bent hier

De World Choir Games - het grootste koorevenement ter wereld - komt voor haar 11e editie naar Antwerpen en Gent, van 5 tot en met 15 juli 2020. Sponsors en partners maken het mogelijk om een ‘state of the art’ ervaring te bezorgen aan alle deelnemers van de World Choir Games, maar ook aan héél Vlaanderen. Want we willen iedereen deel laten uitmaken van de World Choir Games. Ontdek de sponsormogelijkheden op deze pagina.

Olympische waarden

De World Choir Games zijn een evenement dat gebouwd is rond de waarden van de Olympische Spelen. Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen deel te laten uitmaken van de World Choir Games. Dit kan door zelf deel te nemen en de ultieme ervaring te delen met familie en vrienden, of door mensen van welke afkomst ook, met welke ambities rond zingen ook te laten voelen, zijn, ademen wat de World Choir Games met zich meebrengt.  We ondernemen acties die op een duurzame manier blijven voortbestaan lang nadat de Games voorbij zijn.

Breed publiek in heel Vlaanderen, ook al voor de Games

In het kader van duurzaamheid hebben wij een programma ontwikkeld voor Vlaanderen dat we al lanceren vanaf begin januari 2020!

Naar aanleiding van de World Choir Games laat zingend Vlaanderen zijn mooiste en meest veelzijdige kanten zien! Begin 2020 steekt Vlaanderen de koorvlam aan die een half jaar lang van hand naar hand gaat, onderweg haar licht schijnend op de warmste, mooiste en meest speciale zanginitiatieven, gaande van grote koorconcerten tot intieme zangmomentjes met bijzondere doelgroepen. Zo maakt heel Vlaanderen deel uit van de World Choir Games!

Vele sponsormogelijkheden

Onze sponsors en partners maken het mogelijk om een ‘state of the art’ ervaring te geven aan de deelnemers van de World Choir Games en aan heel Vlaanderen. De World Choir Games geven je als sponsor gigantische opportuniteiten. Wij komen graag tot bij jou om de mogelijkheden af te stemmen.

Contact

World Choir Games 2020
Kristien Govers, Partnerships Director
kristien.govers [at] wcg2020.be
+32 478 36 17 47

Naar aanleiding van de World Choir Games laat zingend Vlaanderen zijn mooiste en meest veelzijdige kanten zien!

Trailers

World Choir Games 2020 - Official Trailer

World of Voices 2019 (short version)

De World Choir Games zijn een internationaal koorevenement van INTERKULTUR en worden in 2020  in Vlaanderen georganiseerd op initiatief van EventFlanders, een samenwerkingsverband van Toerisme Vlaanderen, het departement Cultuur, Jeugd en Media,  en het Departement Buitenlandse Zaken en Sport Vlaanderen, in samenwerking met de stad Antwerpen, de stad Gent en Koor&Stem vzw.


100.000 mensen

100.000 mensen in Vlaanderen zullen de Games zien, horen of ervaren!


samen zingen verbindt

Samen zingen verbindt, we smeden vriendschappen off- en online #singtogethersharehappiness


30.000 deelnemers

30.000 zangers, hun familie en vrienden komen naar Vlaanderen


500 koren

Kinderkoren, jeugdkoren en volwassenkoren nemen deel


70 landen

Afkomstig uit meer dan 70 verschillende landen en uit alle continenten


11de editie

De 11de editie van de World Choir Games vindt plaats in Vlaanderen, 5-15 juli 2020


+ 100 concerten

Méér dan 100 concerten om te beluisteren of mee te zingen en mee te maken


gemiddeld 27 jaar

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is 27 jaar

Album

Word partner

De World Choir Games geven je als partner en sponsor vele mogelijkheden en via de verschillende vormen van mediabereik een unieke opportuniteit om jouw merkidentiteit verder te versterken. Wij komen graag tot bij jou om onderstaande mogelijkheden af te stemmen op jouw maat!

Platinum Partner

We werken samen om een op maat partnershipprogramma op te zetten.

Als een van de belangrijkste sponsors geven wij jou maximale zichtbaarheid, garanderen je een breed bereik op verschillende media en een belangrijk aantal voordelen in hospitality.

€ 100.000 / € 75.000

Gold Partner

Op Gold level word je project partner, venue partner, concert partner of koopt je een ruim pakket business seats. 

Als Gold Partner verzekeren wij je een sterke visibiliteit binnen het gekozen evenement en geven een unieke set van voordelen, op maat. We nemen je mee in de communicatie van het project, venue of concert dat je ondersteunt en bieden je zo visibiliteit van jouw merk. Je deelt de vreugde van dit project met jouw business partners door het aanbieden van business seats. 

Wil je graag inzetten op sociale inclusie voor kansarme doelgroepen in the World Choir Games? Of sluit het beter aan bij de waarden van je bedrijf om een project rond talentontwikkeling te steunen? Ook een gezondheidsproject behoort tot de mogelijkheden, en zelfs een ‘groen’ project.  

VANAF € 15.000

Silver Partner

Als Silver Partner bent jij een belangrijk fundament die de World Choir Games een beleving maakt voor iedereen.

Dat kan via natura sponsoring, ruil of commerciële voordelen. Wij creëren de mogelijkheid tot promotie van jouw producten en diensten en verzekeren zichtbaarheid op de evenementenlocaties.

Bronze Partner

Zingen doet je meer gelukshormoon aanmaken. Zingen doet je stress verlagen. Zie je als HRM manager hierin een opportuniteit voor de werknemers van je bedrijf? 

Wordt Bronze Partner en houdt 3 zangsessies intern, kom met 50 medewerkers naar de grootse Openingsceremonie in het Sportpaleis! 
Tot slot voorzien we visibiliteit voor jouw engagement in onze kanalen! 

€ 12.500

Best Friends of Flanders

Je hebt een groot hart voor mensen en wil zelf jouw schouders zetten onder een project dat de World Choir Games naar iedereen in Vlaanderen zal brengen.

Jouw bijdrage zal ingezet worden om deze World Choir Games de meest toegankelijke ooit te maken. Hierbij schenken we in het bijzonder aandacht aan kinderen, jeugd, mensen met een fysieke of sociale beperking, enz.
Je hebt een groot hart voor koormuziek en wil graag een bijdrage leveren.
Je hebt een groot hart voor Vlaanderen en wil deze trots delen met de wereld.
Jouw naam wordt vermeld tijdens de World Choir Games.

VANAF € 500

Nieuws

Binnen exact 1 jaar laten 500 koren uit 80 landen en met meer dan 30 000 deelnemers het beste van zichzelf horen in Gent en Antwerpen. 
Koorwereld
Het popkoor La-Why? uit Borsbeek is het eerste officieel ingeschreven koor voor de World Choir Games. Wie volgt?
Van 5 tot 15 juli 2020 vormt Vlaanderen het decor voor de 11de editie van de World Choir Games. Lees hier de recente persmededeling.
Interesse in onze hospitality mogelijkheden en VIP-tickets?

Binnenkort start de verkoop, hou deze website in de gaten!  Heb je vragen of wens je al meer info? Neem contact op met Kristien Govers, Partnerships Director, via: kristien.govers [at] wcg2020.be

 

 

 

Terug naar boven