Je zocht op: 01-10-2019 tot 31-10-2019 antwerpen
5 resultaten gevonden

Hoe start ik een contactkoor?

Bonheiden
4 oktober 2019
Deze vormingsdag richt zich naar iedereen die graag een contactkoor zou willen starten. Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe pak ik dit het beste aan? Onze coaches geven je praktische tips en een hoop inspiratie.

Koordag Antwerpen 2019

Antwerpen
5 oktober 2019
Tijdens de Antwerpse korenontmoeting van 2019 zetten we de jubilerende koren uit de regio in de bloemetjes. Het feest wordt omkaderd met lezingen, de vrijwilliger van het jaar wordt gehuldigd en de muzikale afsluiter is het Universitair Koor Antwerpen o.l.v. Dirk De Nef.

Studytour & repertoiredag

Antwerpen
20 oktober 2019
In het kader van het event beVOICEd vindt er olv Luc Anthonis een study tour en repertoiredag plaats gericht op het werken met jeugdkoren. Voor dirigenten, leerkrachten en studenten koordirectie.

Liturgische repertoiredag

Brecht
29 oktober 2019
Op zoek naar koormuziek die bruikbaar is tijdens de liturgie? Dan is dit een interessante dag voor jou! Zing samen met anderen en geniet van de meerstemmige zettingen die je worden aangeleerd door Jos Bielen en Stephanie Corstjens.

Intervisie / repertoire De Stem van ons Geheugen

Zoersel
31 oktober 2019
In deze twee workshops tillen we je contactkoor graag naar een hoger niveau.Tijdens de intervisie kom je in contact met andere begeleiders van contactkoren. Tijdens de repertoiresessie bekijken we hoe en welke liedjes je samen met het contactkoor kan zingen.