Je zocht op: 01-11-2019 tot 30-11-2019 antwerpen oost-vlaanderen
4 resultaten gevonden

Koorweekend voor Jongeren 2019

Wetteren
2 november 2019 tot 3 november 2019
Een weekendje zingen op niveau, met meer dan honderd gelijkgestemden, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Voor de editie 2019 strikten we Kjetil Aamann (Noorwegen) en Koen Vits (Leuven). 

Inspiratiedag Zingen met Jongeren 2019

Wetteren
3 november 2019
Deze inspiratiedag voor al wie met jongeren zingt, vindt plaats tijdens het Koorweekend voor Jongeren. De focus ligt op repertoire voor jongeren in allerlei bezettingen (gelijke en gemengde stemmen). Met aandacht voor repertoire voor jeugdkoren met weinig jongensstemmen.

Koorronde 7 - Dendermonde

Dendermonde
16 november 2019
Een unieke koorontmoeting die alle grenzen overstijgt; genieten van het samen zingen met jong en oud. In de workshops van deze Koorronde regio Dendermonde ga je aan de slag met nieuwe en inspirerende liederen en canons, met als kers op de taart een spetterend slotmoment met instrumentale begeleiding.

Studiedag zingen in de zorg

Antwerpen
19 november 2019
Muziek brengt mensen samen, roept emoties en herinneringen op en is een alternatieve vorm van communicatie. Het is dan ook een zeer geschikt medium om in te zetten in de zorg voor mensen met dementie. Tijdens deze studiedag overdiepen we ons in de verschillende aspecten van muziek in de zorg.