U bent hier

Basistechnieken zingen in de kleuterklas

volzet

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Mechelen werk je via grafische partituren en verhaaltjes op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Meer weten over Doewap?

Bezoek deze pagina

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt de docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. Annemie Cobbaert heeft veel ervaring met zingen met jonge kinderen en kleuterklas. Ze is zangeres en docente lerarenopleiding kleuteronderwijs bij Thomas More Mechelen.

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap (inbegrepen in de prijs) downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

Beluisteren

Wanneer

16 oktober 2019 van 9:00 tot 12:00

Waar

Thomas More, Campus Mechelen Kruidtuin
Lange Ridderstraat 44, 2800 Mechelen

Prijzen

€50.00
basisprijs

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten die met jonge kinderen werken

Contact

Leen Hoste, 015 36 92 71, leon@thomasmore.be
Terug naar boven