U bent hier

Basistechnieken Zingen in de lagere school

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels.  

Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met een afwisselend repertoire, beweging, body percussion en gebruik van klein slagwerk van iedere zangactiviteit een succes kan maken.  

Docente is Ruby De Bruyne. Ruby ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassenen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen. 

Interactieve online sessie

Omwille van de coronamaatregelen wordt dit een interactieve online sessie. Echt samen zingen gaat niet online, maar inspireren, liedjes aanreiken, technieken verduidelijken, individueel nazingen... dat kan allemaal wel. Op de dag van de vorming zoek je een rustige plek waar je voluit kan zingen en 3 uur geconcentreerd kan werken. We verwelkomen maximum 15 deelnemers.  

We werken met Zoom

Enkele dagen voor de vorming krijg je een toegangslink en alle praktische informatie.  Bovendien kan je nog tot twee weken nadien over de opname van de workshop beschikken. Je ontvangt daarvoor een persoonlijke login. Handig voor wie het nog allemaal eens opnieuw wil inoefenen of voor wie uitgesteld wil kijken.

Liedmateriaal inbegrepen

Na de vorming krijg je toegang tot een Doewapbundel naar keuze ter waarde van €22. Die bestaat uit 7 liedjes (mp3), instrumentals, uitgeschreven lestips, partituren, alle liedjesteksten, ... Met andere woorden:  tof materiaal om de nieuw verworven competenties in de praktijk om te gaan zetten!

Wanneer

25 januari 2022 van 9:00 tot 12:00

Wat

webinar, workshop

Prijzen

€55.00
standaardprijs

Wie

leerkrachten
leerkrachten lagere school

Contact

leon@thomasmore.be
Terug naar boven