U bent hier

Basistechnieken zingen in de lagere school

Uitgesteld

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels. Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen.

Je leert hoe je met een afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion en gebruik van klein slagwerk van iedere zangactiviteit een succes kan maken.

Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen. 

Na de sessie krijg je een code mee. Via die code kan je één van deze twee bundels met wereldrepertoire downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de lagere school.

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werd deze activiteit uitgesteld naaar een latere datum.

Wanneer

17 maart 2020 van 13:00 tot 16:00

Waar

Thomas More, Campus Mechelen Kruidtuin
Lange Ridderstraat 44, 2800 Mechelen

Prijzen

€50.00
basisprijs

Wie

leerkrachten
leerkrachten lagere school, leerkrachten DKO, kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven