Koorcoaching aanvragen? Dat kan hier

Sluiten

U bent hier

Basiswebinar Twizzit

Sinds vorig koorseizoen 2022-2023 maken Koor&Stem en alle aangesloten koren gebruik van Twizzit als ledenbeheersysteem. Kom tijdens het webinar aankloppen met je vragen over Twizzit.

De Twizzit-sofware focust op het voeren van een efficiënt - en actief - ledenbeheer en biedt koren de kans om niet enkel op een gebruiksvriendelijke manier hun leden te beheren, maar ook via de kalenderfunctie aanwezigheden bij te houden, via de app te communiceren naar alle leden, en tal van andere features.

basisvragen

Op maandagavond 11 september voorziet Koor&Stem een webinar voor voorzitters en ledenadministratoren die nog (basis-)vragen hebben na hun eerste kennismaking met Twizzit en voor wie de webpagina met handleidingen, de opstartgids en de instructiefilmpjes niet voldoende ondersteuning biedt. Bedoeling is dat je een antwoord krijgt op jouw vragen, zodat je verder met Twizzit aan de slag kan. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail. 

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Dit is een interactief webinar, speel ons gerust vooraf al je vragen door!

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

11 september 2023 van 20:00 tot 21:00

Wat

webinar

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

koorbesturen
voorzitters en ledenadministratoren

Contact

ledenbeheer@koorenstem.be

Terug naar boven