U bent hier

Complete vocal technique op maat van jouw koor

Wil je graag coaching krijgen met je hele koor door specialisten die dag in dag uit in de praktijk staan? Dan is dit je kans! Schrijf in voor een sessie van 50 minuten met je koor.

Voor wie?

Voor deze sessies schrijf je in als koor. Complete Vocal Technique gebruik je voornamelijk in de lichtere genres.
Tine Fris-Ronsfeld en Jeroen Manuhutu geven elk drie coachings op maat van je koor. Wacht niet te lang, er is maar plaats voor 6 groepen. Tijdens de sessie beschikken we over een pianist en werken we zonder versterking voor de koorzangers.

Ook interessant

In de voormiddag geven Jeroen Manuhutu en Tine Fris-Ronsfeld een sessie over Complete Vocal Technique (CVT). Daarvoor kan je hier inschrijven.

Kies je tijdslot

Iedere docent werkt 45 à 50 minuten met een koor. Zo is er nog tijd voor extra vragen. Geef bij je inschrijving door welk tijdslot je verkiest:

  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00

De eerste 6 koren krijgen een tijdslot toebedeeld. Zodra die koren bekend zijn 

  • bevestigen we je uur van deelname
  • laten we je weten welke docent met jouw koor zal werken 
  • stellen we een factuur op. Betalen gebeurt voor deze activiteit dus niet via de website.

Bezorg je repertoire of specifieke vraag aan de docent

Zodra je deelname bevestigd is, nemen we contact met je op en bezorg je ons per mail je specifieke vraag aan de docent én het repertoire zodat de docent zich kan voorbereiden. Geef dan ook aan of je, indien je een werk met begeleiding zingt, je eigen begeleider meebrengt of dat we iemand voor je voorzien.

Meer over de sessie

De docenten kunnen eender welke vraag van je koor behandelen. Tijdens de sessie werken we zonder versterking. Voor alle koren voorzien we inzinglokalen vanaf een uur voor hun sessie.

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen. Heb je extra ondersteuningsnoden, aarzel dan niet om contact op te nemen. We voorzien graag extra hulp.

Docenten

Tine Fris-Ronsfeld (DK)

Tine Fris-Ronsfeld is zanger en codirigent van popkoor Vocal Line uit Denemarken, componist en arrangeur. Ze arrangeert veel bladmuziek voor koor en a cappellagroepen en is co-auteur van 'Icebreakers – A practical Approach to Group Dynamics', 'Breaking the Ice – a Playful Approach to Social Interaction', and 'Choir Warm Up - A Handbook on Choral Warm Up, Vocal Technique and Singing Together'. Ze coacht al meer dan 20 jaar solozangers, koren en vocal groups. Ze treedt vaak aan als gastdocent aan conservatoria en geeft workshops over heel de wereld.

Jeroen Manuhutu

Vocal coach Jeroen Manuhutu geeft in zijn studio in Breda, op locatie en wereldwijd online, zangles aan internationale popartiesten, musicalsterren, top vocal coaches, radio- en tv-presentatoren, acteurs, cabaretiers en succesvolle YouTubers. Jeroen Manuhutu introduceerde Complete Vocal Technique (CVT) in Nederland in 2003 en vertegenwoordigde CVT daarna 7 jaar. Vanaf 1990 zong hij op vele internationale podia en opnames. Hij studeerde cum laude af aan het conservatorium en is Authorised CVT Teacher sinds 2009.

Wanneer

27 januari 2024 van 14:00 tot 17:00

Wat

workshop

Waar

Academie Borgerhout
Collegelaan 3-5
2140 Borgerhout

Prijzen

€150.00
Standaardtarief
Klein of groot koor of vocaal ensemble? Iedere groep betaalt de groepsprijs.

Wie

koorgroepen
popkoren

Contact

Liesbeth Segers
liesbeth.segers@koorenstem.be

WACHTLIJST

Inschrijven kan momenteel niet meer. Meld je hier aan op onze wachtlijst en je ontvangt ten laatste op 20 februari meer informatie. 


Contactpersoon


Deelnemer(s)

Naam kind(eren) + geboortedatum (xx/xx/xx) + formule (intern/extern) + koor
Zingt je kind in een koor?
Terug naar boven