U bent hier

Dag van de Zingende Leerkracht

De tweede editie van de Dag van de Zingende Leerkracht organiseren we dit schooljaar op 1 en 2 oktober in Tielt en Genk. Voor leerkrachten die het zingen op school ter harte nemen.

We bieden jullie een namiddagworkshop aan vol pittige liederen in het thema Reis rond de wereld waar je meteen in de klas mee aan de slag kan gaan. Zo bouwen we een netwerk van zingende Leerkrachten en muzikale ambassadeurs in de basisscholen en ga je met veel goesting en inspiratie terug naar je school. Docente is Sterre De Raedt die niets liever doet dan leerkrachten muzisch coachen.

Tip: Als je school zich aanmeldt als Zingende School, kan je met twee collega's komen voor de prijs van één! 

Meer info en aanmelden als Zingende School

Verloop van de middag

13:00: onthaal met drankje
13:30: inleiding
13:45 – 14:45: workshop deel 1
14:45 – 15:00: pauze
15:00 – 16:00: workshop deel 2
16:00: afsluiting

Docent

Sterre De Raedt

Sterre De Raedt is een inspirerende en ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel, interactie en verbondenheid. Ze werkt als muziekdocent aan het Conservatorium Antwerpen, het opMaatorkest, International School Ghent en Kunstacademie Lede. Ze is een muzikale workshopbegeleider en coach, geeft presentaties en navormingen voor Koor&Stem, Jeugd&Muziek Brussel, Bozar, BNO, OPRL, SOV e.a. muziekeducatieve organisaties in Vlaanderen en Brussel.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

1 oktober 2022 van 13:00 tot 16:00

Wat

workshop

Waar

Reuzenhuis
Gruuthusestraat 90
8700 Tielt

Prijzen

€30.00
basisprijs
€15.00
Zingende Schooltarief
Het Zingende Schooltarief geldt vanaf 2 leerkrachten. Als je school zich aanmeldde als Zingende School, kunnen er 2 leerkrachten voor de prijs van één deelnemen. Meer mag natuurlijk ook!

Wie

leerkrachten

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven