U bent hier

Discovery day voor dirigenten

Een koorrepetitie begint met het opwarmen van de stem. Dat is de basis voor het verdere verloop van de repetitie. Heb je als dirigent nood aan nieuwe inzingoefeningen en wil je leren hoe je die aanbrengt? Schrijf dan in voor deze Discovery Day op zaterdag 22 oktober in Mechelen.

Op deze studiedag krijg je inzichten, oefeningen en tips&tricks om de stem zinvol op te warmen voor het zingen, te ontspannen na het zingen en om een correcte stemhygiëne toe te passen. De inhoud van deze Discovery day is gericht op dirigenten van klassieke koren en popkoren . Er is aandacht voor zowel de jonge als de oudere stem.

Dagschema

09.30 Ontvangst met koffie
10.00 Sessie 1:  stemvorming, inzingen van het koor
11:15 Korte pauze
11:30 Sessie 2: stemvorming, inzingen van het koor
12:45 Lunchpauze
13:30 Sessie 3: aan de slag met een nieuwe partituur, repetitietechniek
14:45 Korte pauze
15:00 Sessie 4: stemvorming, inzingen van het koor
16:30 Einde

Docent

Liesbeth Verbeek

Liesbeth Verbeek volgde zang aan het Lemmensinstituut te Leuven en aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen bij Lucienne Van Deyck. Daarnaast is ze logopediste-stemtherapeute. In haar centrum SENzijn past ze creatieve therapievormen toe, stembevrijding, lichaamswerk, energiewerk en meditatie. Voor Koor&Stem verzorgt ze vocale koorcoachings, waar ze vooral de nadrukt legt op voelen en ervaren van ontspannen stemgebruik, bouwen aan één koorklank en het belang van contact tussen zangers tijdens het zingen.

Wanneer

22 oktober 2022 van 9:30 tot 16:30

Waar

Diocesaan Pastoraal Centrum - Damiaanzaal
F. de Merodestraat 18
B-2800 Mechelen

Prijzen

€100.00
Standaardprijs
€85.00
Koor&Stem lid
De inschrijvingsprijs is incl. alle materiaal en drank. Eigen lunch meebrengen.

Wie

dirigenten

Contact

erik.demarbaix@koorenstem.be
Terug naar boven