U bent hier

Discovery day voor dirigenten

Koor&Stem

Een koorrepetitie begint met het opwarmen van de stem. Dat is de basis voor het verdere verloop van de repetitie. Heb je als dirigent nood aan nieuwe inzingoefeningen en wil je leren hoe je die aanbrengt? Schrijf dan in voor deze Discovery Day.

Op deze studiedag krijg je inzichten, oefeningen en tips&tricks om de stem zinvol op te warmen voor het zingen, te ontspannen na het zingen en om een correcte stemhygiëne toe te passen. De inhoud van deze Discovery day is gericht op dirigenten van klassieke koren en popkoren . Er is aandacht voor zowel de jonge als de oudere stem.

We zijn te gast bij Cultuurhuis te Merelbeke waar we over een comfortabel lokaal kunnen beschikken. Inbegrepen in de prijs: partituren en materiaal, koffie, thee, water, broodjeslunch.

Dagschema

09.30 Ontvangst met koffie
10.00 Sessie 1:  stemvorming, inzingen van het koor
11:15 Korte pauze
11:30 Sessie 2: stemvorming, inzingen van het koor
12:45 Lunchpauze
13:30 Sessie 3: aan de slag met een nieuwe partituur, repetitietechniek
14:45 Korte pauze
15:00 Sessie 4: stemvorming, inzingen van het koor
16:30 Einde

Docent

Liesbeth Verbeek

Liesbeth Verbeek volgde zang aan het Lemmensinstituut te Leuven en aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen bij Lucienne Van Deyck. Daarnaast is ze logopediste-stemtherapeute. In haar centrum SENzijn past ze creatieve therapievormen toe, stembevrijding, lichaamswerk, energiewerk en meditatie. Voor Koor&Stem verzorgt ze vocale koorcoachings, waar ze vooral de nadrukt legt op voelen en ervaren van ontspannen stemgebruik, bouwen aan één koorklank en het belang van contact tussen zangers tijdens het zingen.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit solidaire prijzen. Je kan kiezen om per/als deelnemer een extra bedrag te betalen of een bedrag in vermindering te brengen.  Wie bereid is om extra te betalen, weet dat dit dient om mensen die minder betalen te ondersteunen. Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting op de standaardprijs. Het kansentarief is niet cumuleerbaar met een andere korting.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … 

Wanneer

9 maart 2024 van 9:30 tot 16:30

Waar

Cultuurhuis Merelbeke
Driekoningenplein 15
B-9820 Merelbeke

Prijzen

€100.00
Standaardtarief
€85.00
Ledentarief
€20.00
Kansentarief

Wie

dirigenten

Contact

erik.demarbaix@koorenstem.be
Terug naar boven