U bent hier

Doewap #10: Tom Johnson introduceert nieuwe liedjes

Doewap #10 bundelt een maaltafellied, verschillende bewegingsliedjes en volksliederen uit o.a. Andalusië en Albanië. Tom Johnson loodst je door het nieuwe repertoire.

In Doewap #10 ga je aan het rekenen met het Tafellied van Annelies De Kimpe, Con el vito brengt je naar Andalusië en Ani More Nuse naar een Albanese bruiloft. Voor To stop the train en Dum dum maakte Tom Johnson instructievideo’s zodat je alles ook stapsgewijs visueel kan volgen, superhandig! Hinhanni is een hitje bij kinderkoren. Dit idianenlied van Bert Appermont zal ook in de scholen met open armen ontvangen worden. Kortom, genoeg om in de tweede jaarhelft mee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier te zingen met kinderen tijdens de schooluren in afwisselend repertoire, beweging en bodypercussion.

Over de docent

Tom Johnson is een groot klein kind. Hij doet niets liever dan samen zingen en bewegen, want in het land van de creativiteit zijn er geen grenzen. Hij is ervan overtuigd dat iedereen kan zingen. Tijdens de eerste lockdown voorzag hij, samen met enkele andere Doewapdocenten, www.youtube.com/doewap van erg bruikbare liedjes. Naast zijn werk als vioolleraar is hij actief als enthousiaste pedagoog/zangcoach in diverse formats én als dirigent, o.a. van kinderkoor De Lambertijnen, dat een deel van de liedjes uit Doewap #9 en #10 inzong in de studio.

Over het materiaal

In de playlist hieronder ontdek je over welk materiaal het gaat. Het materiaal van Doewap #10 is niet inbegrepen in de vormingsprijs. Wel krijg je een kortingscode van 50% waarmee je om het even welke Doewapbundel kan aanschaffen in onze webshop.

Wil je in de toekomst van het ledentarief genieten? Word dan lid van Koor&Stem door een mailtje te sturen naar info [at] koorenstem.be.

Over corona

Professionele vormingen waarbij gezongen wordt, zijn toegestaan. Schrijf dus gerust in! De ruimte heeft verschillende dakramen die we open zetten. Tevens houden we de luchtkwaliteit in de gaten met behulp van een CO2-meter. Als je vragen of twijfels hebt, aarzel niet contact  op te nemen

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg pdf doc docx odt.

Wanneer je op 'indienen' klikt kom je op een betaalscherm voor Bancontact, KBC- of Belfiusbetaalknop, kredietkaart of de traditionele overschrijvingsmethode. Je ontvangt dit ook per mail. Voldoe de betaling en je inschrijving is definitief. We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

17 maart 2022 van 19:00 tot 21:30

Wat

workshop

Waar

Buurtwerk Posthof
Patriottenstraat 62, 2600 Antwerpen

Prijzen

€55.00
standaardprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€25.00
studentenprijs

Wie

leerkrachten
leerkrachten lager onderwijs

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven