U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #7 en #8

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels.

Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion enzomeer aan de slag gaat. We focussen in deze sessie op liedjes uit onze bundels Doewap #7 en Doewap #8.

Onze docente Ruby De Bruyne

Onze docente Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.
 


Interactieve online sessie

Omwille van de coronamaatregelen wordt dit een interactieve online sessie. Echt samen zingen gaat niet online, maar inspireren, liedjes aanreiken, technieken verduidelijken, individueel nazingen... dat kan allemaal wel. Met divers materiaal en 10 basisprincipes over zingen met kinderen in de klas toont onze docente Ruby De Bruyne hoe je van iedere zangactiviteit een succes kan maken. Op de dag van de vorming zoek je een rustige plek waar je voluit kan zingen en 3 uur geconcentreerd kan werken. We verwelkomen maximum 15 deelnemers.  

We werken met Zoom

Enkele dagen voor de vorming krijg je een toegangslink en alle praktische informatie.  Bovendien kan je nog tot twee weken nadien over de opname van de workshop beschikken. Je ontvangt daarvoor een persoonlijke login. Handig voor wie het nog allemaal eens opnieuw wil inoefenen of voor wie uitgesteld wil kijken.

Liedmateriaal inbegrepen

Na de vorming krijg je toegang tot een Doewapbundel naar keuze ter waarde van €22. Die bestaat uit 7 liedjes (mp3), instrumentals, uitgeschreven lestips, partituren, alle liedjesteksten, ... Met andere woorden:  tof materiaal om de nieuw verworven competenties in de praktijk om te gaan zetten!

Wanneer

3 februari 2021 van 9:00 tot 12:00

Wat

webinar, workshop

Prijzen

€55.00
standaardprijs
€45.00
lid Koor&Stem
€35.00
student

Wie

leerkrachten

Contact

Liesbeth Segers
liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven