U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #7 en #8

@ online

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels.

Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met een afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion en gebruik van klein slagwerk van iedere zangactiviteit een succes kan maken. We focussen op Doewap #7 en #8.

Docente Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.

Interactieve online sessie

Omwille van de coronamaatregelen wordt dit een interactieve online sessie. Echt samen zingen gaat natuurlijk niet. Maar er zijn tal van zaken die prima online kunnen gebeuren. Daarom werken we een sessie uit met tijd voor informerende, didactische, interactieve en reflecterende momenten. Hoe we dat doen, ontdek je dan.

We verwelkomen maximum 15 deelnemers. Schrijf je snel in. We werken met Zoom. Een week voor de vorming krijg je de link naar de sessie.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

3 februari 2021 van 9:00 tot 12:00

Wat

online vorming, repertoireworkshop

Prijzen

€55.00
standaardprijs
€45.00
lid Koor&Stem

Wie

leerkrachten

Contact

Liesbeth Segers
liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven