U bent hier

Doewap #9 en #10: Sterre De Raedt introduceert nieuwe liedjes

Sterre De Raedt loodst je door het nieuwe repertoire van Doewap #9 en #10. Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier te zingen met kinderen tijdens de schooluren in afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion of zelfs een heuse choreografie.

Doewap #9 bundelt volksliederen uit Servië, Maleisië en Catalonië, naast uitgewerkte verhalende liederen. Het is een erg mooie bundel geworden, met dankbaar materiaal voor in de klas. In Doewap #10 ga je aan het rekenen met het Tafellied van Annelies De Kimpe, Con el vito brengt je naar Andalousië en Ani More Nuse naar een Albanese bruiloft. Voor To stop the train en Dum dum maakte Tom Johnson instructievideo’s zodat je alles ook stapsgewijs visueel kan volgen, superhandig! Hinhanni is een hitje bij kinderkoren. Dit idianenlied van Bert Appermont zal ook in de scholen met open armen ontvangen worden. Kortom, genoeg om in de tweede jaarhelft mee aan de slag te gaan.

Over de docent

Sterre De Raedt is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze werkt als muzikale workshopbegeleider en coach, geeft presentaties en navormingen voor Koor&Stem, Concertgebouw Brugge, Symfonieorkest Vlaanderen e.a. muziekeducatieve organisaties in Vlaanderen en Brussel. Tijdens de eerste lockdown voorzag ze, samen met enkele andere Doewapdocenten, www.youtube.com/doewap van erg bruikbare liedjes.

Over het materiaal

In de playlist hieronder ontdek je over welk materiaal het gaat. Het materiaal van Doewap #9 is niet inbegrepen in de vormingsprijs. Wel krijg je een kortingscode van 50% waarmee je om het even welke Doewapbundel kan aanschaffen in onze webshop.

Wil je in de toekomst van het ledentarief genieten? Word dan lid van Koor&Stem door een mailtje te sturen naar info [at] koorenstem.be.

Over corona

Professionele vormingen waarbij gezongen wordt, zijn toegestaan. Schrijf dus gerust in! In het Concertgebouw Brugge zijn we te gast in Forum 6, een ruimte van maar liefst 265 m2, ingebouwde ventilatie en ramen die open kunnen.

Momenteel gebeurt de algemene toegang van het Concertgebouw met CST.  Indien dat in maart ook nog het geval is, zal ook voor deze vorming CST gevraagd worden aan de deelnemers.

Als je hier verder vragen over hebt, aarzel niet contact op te nemen.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

20 april 2022 van 14:00 tot 16:30

Wat

workshop

Waar

Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge

Prijzen

€55.00
standaardprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€25.00
studentenprijs

Wie

leerkrachten
leerkrachten lager onderwijs

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven