U bent hier

Doewap #9: Sterre De Raedt introduceert nieuwe liedjes

Doewap #9 bundelt volksliederen uit Servië, Maleisië en Catalonië, naast uitgewerkte verhalende liederen. Het is een erg mooie bundel geworden, met dankbaar materiaal voor in de klas. Sterre De Raedt loodst je door het nieuwe repertoire.

Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier te zingen met kinderen tijdens de schooluren in afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion of zelfs een heuse choreografie.

Over de docent

Sterre De Raedt is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze werkt als muzikale workshopbegeleider en coach, geeft presentaties en navormingen voor Koor&Stem, Concertgebouw Brugge, Symfonieorkest Vlaanderen e.a. muziekeducatieve organisaties in Vlaanderen en Brussel. Tijdens de eerste lockdown voorzag ze, samen met enkele andere Doewapdocenten, www.youtube.com/doewap van erg bruikbare liedjes.

Over het materiaal

In de playlist hieronder ontdek je over welk materiaal het gaat. Het materiaal van Doewap #9 is niet inbegrepen in de vormingsprijs. Wel krijg je een kortingscode van 50% waarmee je om het even welke Doewapbundel kan aanschaffen in onze webshop.

Wil je in de toekomst van het ledentarief genieten? Word dan lid van Koor&Stem door een mailtje te sturen naar info [at] koorenstem.be.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

1 december 2021 van 14:00 tot 16:30

Wat

workshop

Waar

Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge

Prijzen

€55.00
standaardprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€25.00
studentenprijs

Wie

leerkrachten
leerkrachten lager onderwijs

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven