U bent hier

Doewap voor kleuters

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Antwerpen werk je op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt de docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. Na deze sessie kan je ook de sessie van 6 februari 2019 in Zaal Zirkus volgen. Bepaalde basistechnieken worden herhaald en we leren een aantal nieuwe liedjes aan.

Mirjam de Wit is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze heeft een eigen muziekbedrijfje Cettiacetti waarvoor ze nieuw artistiek educatief materiaal ontwerpt, componeert en eigen muziekprojecten opzet. Ze trekt naar scholen en kunsteducatieve organisaties voor uiteenlopende opdrachten. Schrijf snel in!

Beluister weldra de liedjes op doewap.be/liedjes

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.
 

Inschrijven

Deelnemer

Contactpersoon

Je ontvangt een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging op dit e-mailadres.

Facturatiegegevens

Geef hierboven duidelijk aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden hieronder, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons per post of per mail bezorgen via facturatie@koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

3 oktober 2018 van 9:30 tot 12:00

Waar

Zaal Zirkus
Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
lid Koor&Stem
€35.00
studenten
Inclusief didactisch materiaal en een drankje

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven