U bent hier

Doewap voor kleuters

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Antwerpen werk je op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. Deze sessie is een aanvulling op de sessie van 3 oktober 2018, maar kan ook gemakkelijk apart gevolgd worden. Bepaalde basistechnieken worden herhaald en we leren andere liedjes aan.

Mirjam de Wit is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze heeft een eigen muziekbedrijfje Cettiacetti waarvoor ze nieuw artistiek educatief materiaal ontwerpt, componeert en eigen muziekprojecten opzet. Ze trekt naar scholen en kunsteducatieve organisaties voor uiteenlopende opdrachten. Schrijf snel in!

Beluister de liedjes op doewap.be/liedjes

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.
 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Wanneer

6 februari 2019 van 9:30 tot 12:00

Waar

Zaal Zirkus
Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€35.00
studenten
Inclusief didactisch materiaal en een drankje

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven